Idealnie puszyste i wilgotne ciacho, a do tego slodko-kwaśne renklody i chrupiąca kruszonka. Ciasto idealne, gdy nie za bardzo ciasta Ci wychodzą-to wyjdzie na pewno. Idealne gdy nie masz czasu-czas przygotowania to tylko 10 minut. Idealne bo można upiec z innymi owocami, wyjdzie z każdymi. No i dodatkowo to meeega tanie ciacho.
Z wykształcenia i w pracy pedagog, z zamiłowania i w domu kucharka. Trochę eksperymentów i nowoczesności, a trochę tradycji. Kuchnia Polska i egzotyczna. W mojej kuchni wszystko się miesza
Łączna liczba wyświetleń
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Popularne
-
Ciasto wymyśliłam w 2015 roku, ale że zdjęcia były raczej kiepskiej jakości, więc do tej pory nie publikowałam go na blogu. Dziś robiąc je ...
-
W sklepie pojawiły sie już pomidory, które smakuja pomidorem, a nie papierem toaletowym. A co może być smaczniejszego niż malinowy pomidor ...
-
U mnie w domu od zawsze lubimy konserwy, ale jak mówiła moja babcia w kupnych "pies z budą i łańcuchem przemielony". Wzięłam się,...
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz