Pyszna alternatywa dla zwykłych kotletów mielonych. Nadają się zarówno na obiad jak i na kolację. Polecam również na wielkanocny stół, bo są naprawdę smaczne i bardzo ładnie wyglądają. Niewiele więcej pracy jak przy tradycyjnych mielonych, a efekt i smak dużo lepszy.
450- 500 g karczku
1 cebula
1 mała kajzerka
13 jajek
1 ząbek czosnku
1 łyżka posiekanego koperku
sól i pieprz
1 łyżka bułki tartej
1 łyżeczka oleju
1 łyżeczka masła
sól
pieprz
1 cebula
1 mała kajzerka
13 jajek
1 ząbek czosnku
1 łyżka posiekanego koperku
sól i pieprz
1 łyżka bułki tartej
1 łyżeczka oleju
1 łyżeczka masła
sól
pieprz
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz