BISZKOPT O ŚREDNICY 26 CM
4 żółtka
2 całe jaja
2/3 szk. cukru
5 łyżek mąki pszennej
4 łyżki mąki ziemniaczanej
2 łyżeczki cukru z prawdziwą wanilią
2 łyżeczki proszku do pieczenia
100 ml wody
MASA:
1 l mleka
4 budynie z cukrem
500 g masła lub margaryny
150 G wiórków kokosowych
PONAD TO:
50 g wiórków kokosowych
200 ml malibu
4 żółtka
2 całe jaja
2/3 szk. cukru
5 łyżek mąki pszennej
4 łyżki mąki ziemniaczanej
2 łyżeczki cukru z prawdziwą wanilią
2 łyżeczki proszku do pieczenia
100 ml wody
MASA:
1 l mleka
4 budynie z cukrem
500 g masła lub margaryny
150 G wiórków kokosowych
PONAD TO:
50 g wiórków kokosowych
200 ml malibu
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz